Miért érdemes minket választani?

A Magyar Iskola minőségi nyelvi képzést biztosít magas szakmai képesítéssel rendelkező tanárai által, minősített oktatási program keretén belül.

Hatékony és dinamikus óráinkon a tanulók csoportos és személyre szabott segítség mellett sajátíthatják el a magyar nyelvet. És ez nem minden! Biztosítunk fordítási, tolmácsolási és magyar nyelvű közösségi média szolgáltatást is.

Legyen szó nyárról vagy télről, rövid kirándulásról, egy szemeszterről vagy egy egész tanévről, a Magyar Iskola mindig szeretettel várja diákjait! Minden hónapban új tanfolyamok indulnak kezdőknek és haladóknak egyaránt. Akik már találkoztak a magyar nyelvvel, szintfelmérő teszt megírása után csatlakozhatnak futó csoporjainkhoz.

A Magyar Iskola a magyar mint idegen nyelv oktatására szakosodott és magas minőségű oktatást biztosít versenyképes árakon.

 

Hírnevünk sokat köszönhet magasan képzett és tapasztalt tanárainknak és dinamikus adminisztratív csapatunknak. Nyitottak vagyunk más kultúrák felé, melyeket szeretnénk megismerni élvezetes és hasznos nyelvóráink keretén belül. 

Magas szintű szolgáltatást és ügyfélélményt biztosítunk a jelentkezési folyamat, a szintfelmérés, valamint a kurzusok lebonyolítása során is.

Felnőttképzési intézményként, ha minket választasz, elismert és minősített iskolát választasz!

Legjobb ár-érték arány

Elismert és akkreditált nyelvi kurzusok

Egész évben elérhető nyelvtanfolyamok

Professzionális

szolgáltás partnereink számára

Tapasztalt nyelvtanárok