Student Writing
8 hét / 128 tanóra
130,000 HUF / 370 EUR
Szuper-intenzív tanfolyam

Kezdési időpontok kezdőknek:

2021-as tanfolyamok

Szuper-intenzív tanfolyamaink 128 órát foglalnak magukba. Azoknak a diákoknak ajánljuk, akik a magyar nyelvet rövid idő alatt szeretnék elsajátítani, különösen motiváltak, vagy már jól ismerik a nyelvet. Az ár magába foglalja a tanuláshoz szükséges anyagokat és néhány szabadidős tevékenységet. A tanfolyamokon átlagosan tíz-tizenkét diák vesz részt. A nagy létszámú jelentkezés miatt ajánlott, ha legkésőbb egy héttel a tanfolyam megkezdése előtt regisztrálsz, hogy biztosíthassuk a helyedet.

 

A tanórákat hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön tartjuk délelőtt 10 órától délután 13:30-ig, fél óra ebédszünettel 11.30-tól 12 óráig. Hetente összesen 16 óra van.

 

A kurzus kedvezményes ára: 130.000,- Ft/370 EUR 8 hétre. Teljes tanfolyami díj: 260.000,-Ft. Kedvezmények elérhetők mindazoknak, akik tanfolyam kezdés előtti csütörtökig beiratkoznak.

A kurzus díja a következőket tartalmazza:

-  128 tanóra magyar nyelvi képzés

-  Órán használt tananyagok

-  Modulzáró teszt

-  "MagyarOK" tankönyv (modultól függően A1, A2, B1 vagy B2)

-  "MagyarOK" munkafüzet (modultól függően A1, A2, B1 vagy B2)

-  Hozzáférés a SchoolDrive rendszeréhez

-  Tanúsítvány a kurzus elvégzéséről

Majdnem minden hónapban indítunk új intenzív csoportot kezdőknek. 

A nem teljesen kezdő diákok hétfőnként tudnak csatlakozni a tanfolyamainkhoz, egy írásbeli és szóbeli szintfelmérést követően. Az írásbeli szintfelmérőt itt tudod kitölteni.

 

Ha érdekelnek az új tanfolyamok, nézd meg a kezdési időpontokat.

 

A regisztrációhoz, kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot és írj egy e-mailt az info@hlschool.hu-ra, hogy mikor szeretnél kezdeni.