Mi az a SchoolDrive?

 

A SchoolDrive egy online intézménymenedzsment-rendszer, amely biztosítja a szervezetek precíz, naprakész működését, a lehető legkevesebb adminisztrációs teher mellett. A tanári és az iskola felhasználása mellett mostantól diákjaink is csalatkozhatnak hozzá: nyomon tudjátok követni a kurzusaitokat, láthatjátok a kezdési és befejezési dátumokat, hiányzásokat, számlákat. Ha kihagytok egy órát, akkor meg tudjatok nézni, hogy az adott órán mi volt a tananyag. Vissza tudjátok nézni a régebbi tanfolyamokat is, de azt is látjátok, hogy milyen új kurzusra jelentkeztetek. 

 

Hogyan tudok regisztrálni?

A felület a https://www.schooldrive.net oldalon érhető el. (Nyelvet a láblécben lehet váltani.) Itt válasszátok ki a „Regisztrációt” majd a „tanuló” szerepkört. Add meg azt az email címet, amivel korábban a jelentkezési lapot is kitöltötted, illetve egy tetszőleges jelszót.

1. lépés

kezdő oldal.jpg

2.  lépés

kezdő oldal2.jpg

3. lépés: Töltsd ki az üres mezőket, ez segít a rendszernek összekapcsolni a regisztrációt a jelentkezési lapoddal, majd kattints a regisztrációra. Amennyiben másik e-mail címet használsz, kérlek értesíts bennünket, hogy a regisztrációt összekapcsolhassuk profiloddal. Egy tanulóprofil nyomon követhető több regisztrációval is, kifejezetten a szülők számára.

regisztráció.png

A SchoolDrive használata

A beállításokban tudod módosítani a kezelőfelület nyelvét és a jelszót.

beallitasok.png

A tanfolyamok fülön láthatók a kurzusaid. A kiválasztott kurzusnál megjelennek a tanfolyam paraméterei, órarend, befizetett egyenleg, illetve a kiértékeléseknél a teszteredményeid.

tanfolyamok.png

A megtartott óráknál meg tudod nézni, hogy mit vettetek azon a napon, illetve itt tudod nyomon követni a hiányzásokat is.

órák.png