Group Students Smilling

Több, mint 30 év tapasztalat a magyar nyelv oktatásában

Az online tanfolyamok a Zoom segítségével érhetők el.

Tanulj magyarul Budapest központjában, a Bródy Sándor utcában. Vagy próbáld ki egész évben elérhető online tanfolyamainkat. Minden sikeres tanfolyam zárást tanúsítvánnyal igazolunk. 

new%20logo_edited_edited.png

Hívj most ingyenes próbaórával kapcsolatban:

+36-1-266-2617

info@hlschool.hu

20180713_HLS_marketing-35.jpg

Magyar Iskola mindenkit szeretettel vár, legyen szó rövid utazásról, nyárról, tanulmányi félévről vagy online oktatásról. Minden hónapban új tanfolyamokat indítunk kezdő hallgatóknak, nem kezdő diákok pedig bármelyik hétfőn csatlakozhatnak, miután elvégezték a szintfelmérést.

20180622_HLS_interior-18.jpg

Iskolánk egy műemlék épületben található, ahol eredeti 19. századi berendezési tárgyakkal, például kézzel faragott fából készült csigalépcsővel és díszített mennyezettel, freskóval találkozhatnak hallgatóink. Ez a hangulatos környezet rendkívül ideális a magyar nyelvórák megtartására.

Hogyan tudok jelentkezni?

1. kurzustípus

kiválasztása

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kurzust és kezdési időpontot. 

2. Jelentkezési lap kitöltése

Ha kezdő vagy válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kurzust, töltsd ki a jelentkezési lapot és küldj egy e-malit, hogy melyik tanfolyamot és mikor szeretnéd kezdeni. 

3. Szintfelmérés

Nem kezdő hallgatóknak szükségük lesz egy szintfelmérésre, hogy a legmegfelelőbb kurzust tudjuk ajánlani. Töltsd ki a szintfelmérő tesztünket és küldj egy e-mailt, hogy mikor volna alkalmas számodra egy szóbeli beszélgetés telefonon.  

4. Tanfolyami díj 

A megfelelő kurzus kiválasztása után, kérjük, fizesd be a tandíjat banki átutalással, Paypal-al, bankkártyával vagy készpénzzel. A tandíj befizetése után tudjuk garantálni a helyed a tanfolyamon.

5. Kezd el a tanfolyamot!

Készen vagy! Elkezdheted a tanfolyamod a Magyar Iskolában. Vedd fel a könyveidet az iskolában, ha online lesz a tanfolyamod, akkor a tanfolyam indulása előtti utolsó pénteken küldjük a Meeting ID-t.

Egész évben elérhető nyelvtanfolyamok minden szinten

Hands.png

Tapasztalt tanárok, professzionális szolgáltatás magán- és vállalati ügyfeleink számára 

pig.png

Legjobb ár-érték arány

20180713_HLS_marketing-22 (1).jpg

"Magyar Iskola's teachers lost no time at all in demonstrating their pedagogical expertise by smoothly shifting to online classes."

– Lizano González, Spain

20180713_HLS_marketing-27.jpg

"A year has passed since my daughter’s first Hungarian class and now we comfortably speak Hungarian together at home"

- Szikszai Dénes from Luxembourg