Minden igényt kielégítő partnerprogram

Tagság

A vállalati tagságcsomagunkat azoknak az üzleti szereplőknek, személyeknek és vállalkozóknak hoztuk létre, akik személyre szabott magyar nyelvi képzést keresnek.
 

Miért csatlakozzak a HLS közösséghez?

 

Több, mint 25 éve vagyunk meghatározó bástyája a magyar mint idegen nyelv tanításának. Több, mint 13,000 diák csatlakozott már a közösségünkhöz az évek során, hogy velünk tanulhasson. 


A partnereinknek lehetőségük nyílik arra, hogy megrendeljenek magánoktatást munkavállalóiknak vagy akár saját részükre. A partnerség során biztosítjuk a márkamegjelenést a rendezvényeinken való részvétellel, illetve a heti hírlevelünkön. Kedvezményeket is nyújtunk a partnereinknek, ezenkívül segítséget nyújtunk marketinganyagok korrektúrázásban, magyar közösségi média menedzsmentben. 

Nem számít, hogy milyen kicsi vagy nagy a cég, személyre szabjuk a lehetőségeket. A választható tagdíjjal és az igény szerinti szolgáltatásokkal kiválasztható a számodra leginkább megfelelő csomag!

 

A tagság előnyei:

 

- 32 vállalati magyaróra a cégnél vagy bármilyen címen Budapesten belül kisebb létszámú és nagyobb csoportok számára is  (hétfő-szombat 7:00-20:30)

- 5 óra teremhasználat (internet, nyomtató, szkenner, kivetítő, stb.) (hétfő - szombat 8:00 - 21:00)

- a nemzetközi közösség elérése hírlevélen, közösségi média csoportokon, expókon keresztül

- 10% kedvezmény a nyelvi kurzusuk árából a munkavállalóknak és a partnereinknek

- egy éven keresztül érvényes tagsági kárgyaMembership card valid one year from registration day


 

A tagság ára: 160,000 .-HUF / 509 EUR

 

További információért keresd fel Gabriela Linant az info@hlschool.hu e-mail címen.