Student Writing

Magyar Nyelvtanfolyamok

Szuperintenzív reggeli tanfolyam

Szuperintenzív tanfolyamaink 128 órát foglalnak magukba. Azoknak a diákoknak ajánljuk, akik a magyar nyelvet rövid idő alatt szeretnék elsajátítani, különösen motiváltak, vagy már jól ismerik a nyelvet. Az ár magába foglalja a tanuláshoz szükséges anyagokat és néhány szabad tevékenységet. A tanfolyamokon átlagosan tíz diák vesz részt. A magas létszámnak köszönhetően ajánlott, ha legkésőbb egy héttel a tanfolyam megkezdése előtt regisztrálsz, hogy biztosíthassuk a helyedet.

Az órákon heti négy alkalommal lehet részt venni (hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön), délelőtt 10 órától délután 13:30-ig, fél óra ebédszünettel 11.30-tól 12 óráig. Hetente össszesen 16 óra van. Az ár 130.000 HUF/370 EUR  8 hétre.

Minden hónapban indítunk egy új szuperintenzív tanfolyamot kezdőknek. Ha érdekelnek az új tanfolyamok, kövesd a kezdések dátumát.

Akik már nem kezdők, csatlakozhatnak a csoporthoz, ha előzetesen kitöltötték a szintfelmérő tesztet online vagy személyesen, az iskolában. A szükséges linkeket megtalálod a szuperintenzív menüpont alatt.

A jelentkezési lapokat elküldheted e_mailen az info@hlschool.hu címre, vagy leadhatod személyesen, a recepció nyitvatartási ideje alatt.

Reggeli intenzív tanfolyam 

Reggeli intenzív tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik úgy szeretnék csiszolni nyelvtudásukat, hogy közben dolgoznak, vagy más fontos tevékenységet végeznek. Kezdőktől haladókig minden szintet biztosítunk az év legnagyobb részében, megadva így az esélyt diákjainknak, hogy a tanfolyamok között szünetet tartsanak, vagy járjanak folyamatosan. ​

 

Az intenzív csoportjaink általában kisebbek, átlagosan öt tanulóval csoportonként. Az órákra heti négyszer lehet járni, hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön, délelőtt 8-tól 9.30-ig. Hetente nyolc óra van. Az ár: 99.000 HUF/287 EUR hét (8) hétre.

Kéthavonta új intenzív csoportot indítunk kezdőknek. Ha érdekelnek az új tanfolyamok, kövesd a kezdések dátumát.

 

A jelentkezési lapokat elküldheted e_mailen az info@hlschool.hu címre, vagy leadhatod személyesen, a recepció nyitvatartási ideje alatt.

Általános esti nyelvtanfolyam

Általános esti tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik napközben elfoglaltak. A kurzus heti két alkalmat foglal magában, amely sokkal lazább tempót jelent, mint délelőtti intenzív Kéthavonta indulnak új csoportok, kezdőktől haladókig.

A tanfolyamra heti két alkalommal lehet járni (hétfőn és szerdán vagy kedden és csütörtökön), 17:45-től 19.30-ig, 15 perc szünettel 18:30-tól. Négy óra van hetente. Az ár 70.000 HUF/200 EUR 8 hétre.

 

Ha érdekelnek az új tanfolyamok, kövesd a kezdések dátumát az Intenzív menüpont alatt. A jelentkezési lapokat elküldheted e-mailen az info@hlschool.hu címre, vagy leadhatod személyesen, a recepció nyitvatartási ideje alatt.

 

Részletesebb információkért látogass el honlapunkon a jelentkezési menüponthoz.

 

90781524_10157337768022893_7683630285623132160_o_edited.jpg
Online esti intenzív nyelvtanfolyam

Élő online tanfolyamaink a Zoom segítségével. A tanórák 32 tanórát foglalnak magukba és azoknak ajánljuk, akik úgy szeretnék csiszolni a nyelvtudásukat, hogy közben dolgoznak, vagy nem tartózkodnak Budapesten. Kezdőtől haladóig minden szinten biztosítunk órákat az év minden szakában, megadva így az esélyt diákjainknak, hogy a tanfolyamok között szünetet tartsanak, vagy folyamatosan járjanak. ​Az csoportjaink általában kisebbek, csoportonként átlagosan öt tanulóval.

 

Az órákra heti háromszor "járnak" a diákok, hétfőn, szerdán és csütörtökön, 17.45-től 19.30-ig Budapesti idő szerint.

A kurzus kedvezményes ára: 54.000,-Ft/155 EUR 5,5 hétre. Teljes tanfolyami díj: 79.000, -Ft. Kedvezmények elérhetők mindazoknak, akik tanfolyam kezdés előtti csütörtökig beiratkoznak.

A kurzus díja a következőket tartalmazza:

​​

-  32 tanóra magyar nyelvi képzés

-  Órán használt tananyagok (kivéve eredeti tankönyv)

-  Modulzáró teszt

-  Hozzáférés a SchoolDrive rendszeréhez

-  Tanúsítvány a kurzus elvégzéséről

Majdnem minden hónapban indítunk új intenzív csoportot kezdőknek. 

A nem teljesen kezdő diákok hétfőnként tudnak csatlakozni a tanfolyamainkhoz, egy írásbeli és szóbeli szintfelmérést követően. Az írásbeli szintfelmérőt itt tudod kitölteni.

 

Ha érdekelnek az új tanfolyamok, nézd meg a kezdési időpontokat.

 

A regisztrációhoz, kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot és írj egy e-mailt az info@hlschool.hu-ra, hogy mikor szeretnél kezdeni.

  Magánóra   

Ha speciális igyényeid vannak, vagy csak szeretnél intenzívebben tanulni, személyre szabott magánórákat tudunk biztosítani. A magánórák az iskola épületében vagy saját tartózkodási helyeden zajlanak. Az ajánlott tanfolyammennyiség 10 óra. Ha több órát szeretnél, bizonyos óraszám után kedvezményt biztosítunk.

 

Magánórákon részt vehetsz reggel 7-től este 20.30-ig, hétfőtől szombatig - tanáraink elérhetőségének függvényében.

E-mailen jelzett magánórás igényedre két munkanapon belül válaszolunk. Általában az iskolában tartjuk a magánórákat, de Budapesti küls

A tanóra ára 5500 HUF, de ez változhat a diákok és az óra számától, illetve hosszúságától vagy a helyszíntől függően.

Érdeklődni lehet az info@hlschool.hu e-mail címen. Gyors ügyintézés esetén kérünk, hogy jelentkezz telefonon vagy WhatsApp-on.

Nyári tanfolyamok  

Nyáron délelőtti és esti tanfolyamokat biztosítunk.

 

 A jelentkezésedet elküldheted e_mailen az info@hlschool.hu címre, vagy leadhatod személyesen, a recepció nyitvatartási ideje alatt. Részletesebb információkért látogass el a honlapunkra, vagy érdeklődj telefonon.