Víziónk 2022-re

A legjobb magyar, mint idegen nyelvet oktató iskolává szeretnénk válni. Megőrizve fiatalos és energikus hozzáállásunkat, folyamatosan alkalmazkodunk az állandóan változó igényekhez. Szeretnénk a nyelvtanítást és -tanulást mindig magasabb szintre emelni!

A Magyar Iskola az egyik első budapesti nyelviskola, amely kizárólag a magyar, mint idegen nyelv oktatására szakosodott. Az 1991-es alapítás óta folyamatosan érkeznek hozzánk diákok a világ minden tájáról.
 

Az iskola a volt Ádám-palotában üzemel, mely Ádám Károlynak és családjának lakóhelye volt. Az épület Wéber Antal tervei alapján készült 1875-ben. Az erkélyt Lotz Károly festőművész freskói díszítik.

 Csapatunk    

 

 

Gergő 2012-ben magyartanárként csatlakozott iskolánkhoz, ma már kurzusaink szakmai színvonaláért és 25+ tanárkollégánk koordinációjáért felel. Gergő sokéves tapasztalattal rendelkezik, alapfokú tanulmányait hungarológia és beszédtudomány területeken végezte, emellett magyar mint idegen nyelv mesterdiplomával rendelkezik.

  Berczi Gergő  

Szakmai vezető

 

 

Mátyás feladata a vállalati ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás, valamint az iskola gazdasági hátterének biztosítása. Korábban üzleti tanácsadással foglalkozott, diplomáit a Budapesti Corvinus Egyetemen és a londoni

Cass Business School-on szerezte.

Gabriela Linan

Üzletfejlesztési vezető

 

 

Gabriela a Magyar Iskola operatív működésében és diákjaink, valamint vállalati partnereink támogatásában vesz részt. Szerteágazó tapasztalattal rendelkezik vállalatfejlesztés és marketing területén, amely nagyban hozzájárul a Magyar Iskola szolgáltatásainak bővítéséhez. Mesterdiplomával rendelkezik a Sussexi Egyetemről.

 

Dániel az iskola kurzusainak szervezését, lebonyolítását és diákjaink beiratkozását felügyeli. A Budapesti Gazdasági Egyetemen végzett turizmus és vendéglátás szakon, de 2013 óta nyelvoktatással foglalkozik, széleskörű iparági ismeretekkel rendelkezik.

 Gansperger Mátyás 

Ügyvezető

Formanek Dániel

Irodavezető

Tanárok

 

Krisztina 24 éves szakmai múltja során széleskörű elismertséget szerzett a magyar mint idegen nyelv tanításban, emellett beszédterápiával és drámapedagógiával is foglalkozik.

Krisztina Főzy

Katalin a török és kínai anyanyelvűek tanítására szakosodott, 2018-ban csatlakozott a Magyar Iskola csapatához.

Katalin Antal

Jutka 10 éves tanítási tapasztalata mellett a Közép-európai Egyetem gender tanulmányok szakán mesterdiplomázott.

Jutka Bekő
Réka Gécs

Réka az egyik legtapasztaltabb kollégánk - több mint 30 éve tanít, 1996 óta tudhatjuk a Magyar Iskola tanárai közt.

Az Áfát a feltüntetett árak tartalmazzák. / VAT is included in the indicated price.

Hungarian Language School

 

Established in 1991. Our mission is to encourage Hungarian language development through immersion and to expand the horizons of our students and clients, to inspire their future.

ADDRESS

Hungarian Language School

Bródy Sándor utca 4, 1088

Budapest, Hungary
 

Tel. (+361) 266-26-17

e-mail: info@hlschool.hu

OFFICE HOURS

 

Monday - Thursday 10:00-15:00
 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2018 All rights reserved to Hungarian Language School.

Nyilvántartási szám: B/2020/000830
Adószám: 21559499-2-42