Rólunk

Rólunk

A Hungarian Language School Magyarország egyik legrégebbi alapítású, csak a magyar, mint idegen nyelv tanítására szakosodott nyelviskolája külföldiek számára.

A Hungarian Language School nemzetközi iskola, ahol 5 kontinensről több mint 80 ország képviselői tanulják a magyar nyelvet. Iskolánkban létrejötte óta több mint 9000 külföldi tanult. Diákjaink a legkülönbözőbb célokkal tanulják a magyar nyelvet, a nyelviskola minden egyéni igényt igyekszik kiszolgálni.

A HLS tekintetbe veszi a magyar nyelv sajátosságait, és a korszerű kommunikáció-központú nyelvtanítás eredményeit ötvözi a tradicionális nyelvtanítás eszközeivel.

Budapest központjában, műemléki épületben lévő iskolánk a Nemzeti Múzeumtól néhány lépésre, egy hangulatos, egyetemi, kulturális negyedben található.

Küldetésünk

A Hungarian Language School elkötelezett abban, hogy a magyar nyelvet minél többen ismerjék meg és használják. Törekszünk arra, hogy a Magyarországra érkező külföldiek számára a legmagasabb színvonalú magyarnyelv-oktatást biztosítsuk.

Küldetésünk, hogy diákjaink a magyar nyelvet, korszerű módszerekkel és megfelelő felkészültségű tanárokkal, gyorsan, hatékonyan és élvezetesen sajátíthassák el.

Nyelvóráinkon mindenekelőtt a mindennapi élethelyzetekre készítjük fel diákjainkat: hogyan kell vásárolni, közlekedni, telefonálni; hogyan lehet kapcsolatot teremteni, ügyeket intézni munkahelyen, hivatalban és a magánéletben.

Ugyanakkor szeretnénk, ha diákjaink számára a tanulás a HLS-ben nemcsak hasznos, de kellemes és emlékezetes időtöltés lenne, ezért rendszeresen szervezünk kulturális programokat is a tanfolyamok ideje alatt.

A tanórák közti szünetek is igazi kikapcsolódást jelentenek diákjainknak, ahol egy csésze tea mellett ismerhetik meg jobban egymást és tanáraikat.

Szeretettel várjuk iskolánkban!