Módszer

Módszer

A Hungarian Language School nyelvóráin mindenekelőtt mindennapi élethelyzetekre készítjük fel diákjainkat: hogyan kell vásárolni, közlekedni, telefonálni: hogyan lehet kapcsolatot teremteni, ügyeket intézni munkahelyen, hivatalban és a magánéletben. Szeretnénk, ha diákjaink számára a tanulás a HLS-ben nemcsak hasznos, de kellemes és emlékezetes időtöltés is lenne.

Tankönyv, tananyagok

A tanfolyamokon több tankönyvet használunk, nagyrészt Koháry Ilona Új Magyar Iskola 1 és 2 könyvét. Iskolánkban diákjaink számára a tankönyvek kedvezményes 25 eurós áron megvásárolhatók. Néhány példa a könyvből: Gyakori élelmiszerek képes szótára , Élelmiszerekhez kapcsolódó feladat. Iskolánkban az Új Magyar Iskola mellett más könyvek anyagával vagy online anyagokkal tesszük még változatosabbá, élvezetessé a tanfolyamot. Az oktatásra szánt anyagok mellett, olyan autentikus anyagokat is beépítünk a tanmenetbe, melyekkel a mindennapi életben találkoznak diákjaink (pl. programmagazinok, űrlapok, közösségi média kommentárok, újságcikkek, tv / rádió műsorok), mintegy hidat képezve a tantermi órák és a való világ között. 

Tanáraink

A Hungarian Language Schoolban magasan képzett, a magyar mint idegen nyelv tanítására speciálisan felkészült tanárok tanítanak. Tanárainkkal nemcsak hasznos, de kellemes és szórakoztató is a tanulás.